T U V A M A L M O

Max volume

Publicerad 2013-09-30 21:13:00 i Beauty, Inspiration,

Mitt hår så neutralt, platt och ofixat som det kan vara.
Använd denna mouse i fuktigt hår.
Krama in det i både hårbotten och längderna.
Föna håret upp och ner tills det torkat helt och hållet. Det kommer bli rufsigt, men det borstar man lätt ut sedan.
Volym!
En bra produkt jag tänker börja använda mig mer utav är en mouse som ger härlig volym. Testade denna från Kerastase idag och det blev verkligen skillnad! Den gav ett härligt stöd till håret så man lätt kan forma det så som man själv vill utan att tynga ner det minsta. Lätt fixat med bara hjälp av en hårfön och en borste, och det räcker lagom för mig som har dåligt med tålamod framför spegeln. Ni kan faktiskt fortfarande vara med och tävla om ett helt produktkit från Kerastase, så kika in och lämna ditt bidrag! Stort lycka till!

Forever denim

Publicerad 2013-09-30 15:34:00 i Inspiration, Shopping,

Grey denim / Bikbok
Det jag just nu letar lite extra efter är ett par nya gråa jeans som har samma passform som mina blå. Dessa provade jag på Bikbok i helgen, men tyvärr var det helt fel storlek, så jakten fortsätter!

Suddenly I changed my mind

Publicerad 2013-09-30 10:18:30 i Food, Life,

A morning that I did not spend in bed! First time in like forever I had my breakfast by my self in the kitchen. But today I felt like reading the newspaper and watch some morning tv. I have the day off from work, but that means a long to-do-list insted. So I better get going with this monday...
En morgon framför nyhetsmorgon och frukost vid ett matbord, idag var det dags att bryta en vana. Jag har inget jobb på schemat denna måndag, men har ändå massor att hinna med på min lediga dag. Kan nu bocka av en timmes friskluft och en långfrukost. Snart sätter jag igång med resten av listan: Posta paket, sola, städa bilen, gymma, åka till återvinningen, måla naglarna, umgås med min farmor och min syster, tvätta, blogga och leta tågresor. Hello Monday!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela