/ Life / Personal things /

L U C K Y M E

Finally, I can feel happy this day. After work I moved my last things into my new home and I can't describe that feeling. I'm super excited about the upcoming months. 
Vilken. Jäkla. Dag. Måndag. Måndag. Måndag. Idag förstår jag varför folk inte gillar dig. För att göra en lång historia kort, så blev jag tvungen att flytta det sista idag istället för imorgon vilket gjorde att jag direkt efter jobbet fick åka och dona med det. Några timmar senare var jag på plats här i mitt nya hem och höll i ett helt nytt par hemnycklar. Den lättnaden, jag tror inte riktigt ni förstår hur bra det kändes. Flera månader av stress, vantrivsel och ovishet har nu äntligen fått sig en lösning och jag känner mig glad på riktigt igen. Bjuder på lite lyckliga bilder för att ni ska förstå hur det känns. 
Ska förklara allt ordentligt, men just nu vill jag lägga mig ner i soffan, se på TV (den meningen har jag inte sagt på länge!?) och njuta av att faktiskt vara ensam hemma. Hemma. Vilket skönt ord det kan vara.
/ Life / Wearing /

I W A N T Y O U A R O U N D

Dress/Weekday Leather jacket/Vintage Shoes/Gina Tricot
Äntligen slutat för idag! Nu blir det efterlängtad cirkelträning på gymmet. Hörs senare ikväll!
/ Life /

M O N D A Y 0 8 : 3 8 A M

I for sure did not sleep well tonight. Really tired and got no energy for this day. But I need to get to work anyway and hopefully I get a good day despite a bad night of sleep. 
Åh herregud vilken natt. Nog en av de jobbigaste på länge måste jag säga. Men nu är det bara en dag kvar tills jag har det bra igen - och jag längtar något så otroligt! Idag har jag ett kort arbetspass framför mig och sedan ska jag iväg till gymmet. Gjorde förresten utomhusrekord för iår på milen igår kväll - det var en skön bekräftelse inför midnattsloppet som inte är för långt bort. Hade riktigt bra draghjälp hela vägen så det är nog därför jag ska tacka för en bra tid. Måndag idag då, är vi redo för en ny vecka?