/ Life /

This was my day

Två soliga timmar på Ockelbo marknad såg ut såhär. Handlade brända madlar, strumpor, remar, kolor och kebab. En riktig äta-dag kan man säga. Trevlig på alla sätt och vis.
/ Life /

Lovely saturday

Åh vilken fin dag! Det blev som sagt Ockelbo marknad på eftermiddagen och spenderade två soliga timmar strosandes omkring där. Det var mycket folk, mycket skit som säljs, men stämningen är ändå alltid så avkopplande. Mysigt att förlänga denna dag med en liten utflykt. När vi återvände hem igen så åkte prinsen till jobbet så då blev det en timme framför datorn för min del, bilresan hem gjorde mig trött så jag kände för att bara ligga på sängen och se några serieavsnitt. Men när klockan blev lite innan sju så blev jag rastlös och bytte om till träningskläder, tog fram mammas cykel och trampade iväg. Är trött på att promenera så det blev en halvtimmes cyklande istället. Efter tio kilometer kom jag hem svettig och skitig efter fått fixa kedjan två gånger. Det sköna var att maten stod framdukat när jag klev innanför dörren och det var bara att sätta sig till bords. Nu har jag tvättat av mig spåren efter cyklingen och ska precis snöra på mig skorna för att gå ner på stan. Tilde och jag ska köpa glass för att sedan hänga i soffan hela kvällen, tänkte även fixa dagens biler på samma gång. Så, snart tillbaka!
/ Life /

A new year

Kalender/Akademibokhandeln
Nu har det nya kalenderåret börjat så igår var jag ner på stan och köpte mig en ny svart kalender. Älskar att hålla ordning på saker som ska hända och nu kan jag börja föra in allt som händer i höst. Till det köpte jag även några bra pennor så att det blir ännu roligare att skriva.