T U V A M A L M O

Call it magic

Publicerad 2014-04-30 18:46:00 i Life, Wearing,

Blazer/Zara Top/Pants/H&M 

Förra onsdagen firade jag min farmors åttioårsdag i mitt silverset. Ikväll går jag all-in-black. Precis som förra året. Trevlig kväll och var rädda om er!

We all have things to work on

Publicerad 2014-04-30 15:34:00 i Life, Workouts,

Me doing some streching after yesterdays workout with Olivia. I really like my new tights from Stadium, colour makes it more fun, right? 
Nu är kroppen helt slutkörd alltså. Har blivit mycket de fem senaste dagarna och idag blev det fokus på att låta hjärtat jobba snabba intervaller. Det är något som jag typ aldrig kör bara för att jag lätt gruvar mig inför att det kommer bli jobbigt och den känslan försöker jag undvika så mycket som möjligt. Men den här veckan har jag löparvila och får då jobba med hjärtat på andra vis, och just idag var jag faktiskt riktigt sugen. Jag som inte är van vid den typen av pulsträning blir helt utmattad efteråt, men jag tror det kommer göra mig gott att få in mer variation än att bara nöta kilometer efter kilometer på asfalt.
Här är iallfall några bilder från Igår var jag iväg och tränade med söta Olivia. Med hennes experthjälp har jag insett att jag faktiskt inte är så vig som jag trott. Mina vader behöver verkligen mjukas upp och fotlederna lika så. Streching har verkligen inte varit min prioritering de senaste månaderna men det ska det bli ändring på nu. Men först - en trevlig kväll, en vilotorsdag med filmmys och ta hand om hela kroppen. 

Tell me how it should feel

Publicerad 2014-04-30 10:35:58 i Life, My photography,

Good morning! Last of april today. Where did this month go? But I'm happy that summer is getting closer and that we finally can leave winter and all the cold, dark, days behind us. 
Sista april hörrni! Var sjutton tog den här månaden vägen? Jag kan inte riktigt säga, men det har iallfall varit en väldigt bra en. Hur jag ska avsluta april? Med en ledig dag, morgonjobb i sängen, bockar av på min checklista, planerar in dagens aktiva timme, funderar ut kvällens klädsel och redigerar alla bilder jag skjutit på ett bra tag nu. Det blir ingen brasa ikväll, men en fin tapasmiddag middag i gott sällskap väntar. 
Sedan måste jag bara säga Grattis till min Mormor som tog hem klubbmästerskapet i bowling här om dagen. Riktigt imponerad av att man kan vara snart åttio år och vara bästa kvinnan! Ålder är verkligen bara en siffra. <3

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela