T U V A M A L M O

Keeps me warm at heart

Publicerad 2013-11-30 16:42:38 i Life, Shopping, Workouts,

New beanie/Weekday.
Jag var lite tveksam innan jag stack ut på min löprunda idag. Minusgrader och ben med grym träningvärk, det lockade inte direkt. Men när man väl bestämt sig för något, då har jag svårt att ändra planerna, ville dessutom dra i mig dagsluft när jag ändå hade möjligheten. Så, med underställ, mössa, vantar, stödstrumpor, musik och ett öppet sinne stack jag iväg. Kan inte vägarna här över huvudtaget, så sprang på känslan, kom till nya platser, såg vackra små vikar, soliga gator, glada motionärer och med en skön medvind i ryggen gick benen faktiskt rätt så snabbt. Tog mig till slussen och klockade av milen på 48 min. Därefter var det inte så roligt längre. Resterande 8 gick, men jag frös, hade motvind och musiken bara skrek i öronen. Ni vet hur efter ett tag kan hög musik i öronen bara låta som oljud? Sista biten gick bara av farten bara för jag närmade mig målet. Eller tunnelbanestationen rättare sagt. 18 km, 1.27.30. Hade jag haft eftermiddagen oplanerad, så hade det kunnat bli en bit till, bara för att benen kändes ändå pigga och starka. Men jag skjuter lite på två-milarn till en dag jag laddat ordentligt. Att få längta lite skadar ju inte. Och på tal om att längta, äntligen ska jag få mysa med Rebecka ikväll. Bästa Rebecka.

Finding the true happiness

Publicerad 2013-11-30 10:44:45 i Life, My photography,

Pictures from my wednesday. Such a great day! Had christmas feelings all day long. 
Imorgon lämnar vi November bakom oss och det är med ett leende jag välkomnar december och första advent. Fick riktiga julkänslor i onsdags när jag hade en heldag med Sofia, hela hötorget var fylld med mysiga tofflor, juliga blombuketter och hela stan lyser i julbelysning. Till veckan bestämde vi dessutom en träff för att baka lussebullar ihop, hur mysigt? 
Jag har en ledig helg framför mig och har precis avrundat min frukost-morgon-soffa-stund. Solen skiner och jag har härliga planer för dagen. Vi hörs lite senare!

There's never too late to try something new

Publicerad 2013-11-29 22:22:15 i Life,

A day in october.
Sitter i soffan med årets senaste middag, typ. Magen har varit hungrig sedan sju så det ska bli gott att bara få luta sig tillbaka och ha en liten fredagskväll framför tvn. Alla bilder från kvällens föreställning av Svansjön kommer imorgon, för nu vill jag bara ta det lugnt och med spänning se vem som blir kvar i idol. Lite sån kväll ikväll. Hörs mer imorgon finisar!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela