T U V A M A L M O

Inte den rätta dagen

Publicerad 2011-11-30 22:17:05 i Wearing,


Jag klev upp och drog på mig mjukisbyxor och min londontröja idag. På jobbet städade jag i nio timmar, helt dammig och skitig. Kom hem och drog på mig träningkläder direkt. Har inte tagit en enda bild idag då jag visar ansiktet. Och nu ligger jag här i morgonrocken, för trött för att ens dra på en tröja efter badet. Riktig skit-blogg-dag med andra ord. Men sånna dagar finns också. Torsdag imorgon iallafall och den dagen hoppas jag blir lika fin som mina förväntningar. Vill träffa min prins och äta pappas pannkakor till middag till att börja med, sen skulle jag även vilja ligga på soffan och typ bli kliad i håret. Och såklart, dra på ett par jeans på morgonen, det borde ju vara det minsta jag kan göra efter denna dag.

Ner i badet

Publicerad 2011-11-30 20:14:48 i Life,

Åh herregud vad svettigt det blev idag. Körde en timmes spinning intervall, första gångn, och jo tack, det märktes. Mina ben orkade knappt bära mig upp för trapporna hem. Tänkte vila upp kroppen lite i ett bad samtidigt som jag ser på lite tv i datorn. Efter det blir det en lussebulle i soffan och en stor kopp te. Nu börjar badet bli fyllt så bäst att avrunda med ett vi hörs snart!

Snabbt och enkelt

Publicerad 2011-11-30 17:45:14 i Life,

Dagens middag innan kvällens spinningpass blev tortellini, kyckling, babyspenat, valnötter och lite chili/basilika- creme fraiche. Nu är jag så mätt att jag är på gränsen att somna..

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela