T U V A M A L M O

APRIL 27

Publicerad 2018-04-27 22:19:49 i Life,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)Några stunder från den senaste tiden som fått förlängas. Allt från en ensammiddag efter gymmet till en härlig dag på djurgården. Och sommarens första dag som innehöll både barbent, en stökig aw och en sen kväll på stan. Livet, det har väldigt mycket att erbjuda bara man hakar på. 


APRIL 25

Publicerad 2018-04-25 19:22:34 i Life,

(null)

(null)

(null)
April var tog du vägen? Någonstans i kaoset skulle jag tippa på. Men mitt bland alldeles för många timmar i telefon, en del tårar och otur på otur så kan jag skratta, le, somna med en bra känsla. Trots att livet visar sig från sin tuffaste sida så vill jag ändå säga att jag har mått sämre. Jag är glad att ha träffat en fantastisk människa som gör varje dag till det bättre. Hur kan en person fylla livet med så mycket fastän allt annat precis fallit under fötterna på en? Det om något håller mig vid hoppet om att jag kommer ha stabil mark under mig igen. Kanske inte imorgon, kanske inte nästa vecka, men det kommer komma en dag, förr eller senare. 

APRIL 22

Publicerad 2018-04-22 16:33:51 i Life,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vecka 16. 
Livet vändes upp och ner. Totalt. 
Onsdag 03.14 bröt helvettet loss och ärrade mig djupare än vad jag kanske insett. Min borg, mitt hem, min trygghet, på bada några minuter sprack den bubblan för inte första, men absolut sista gången. Nu måste jag försöka lappa ihop livet igen. Mellan allt kaos är jag otroligt tacksam för vänner, familj och pojkvän.  Utan dem hade jag aldrig orkat. 

Jag vill tro att min tur fortfarande står i kö. Det här ska inte få bli mitt öde. En dag kommer allt bli bra. Och då ska det vara förevigt. 

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela