T U V A M A L M O

The late sunshine

Publicerad 2013-06-30 20:35:28 i Life,

Wearing comfy cloths at home tonight. Just finished a yummy shrip salad on the balcony and now I'm gonna read some magazines while drinking a cup of tea.
Jag har bestämt mig för att vara lite snällare mot mig själv nu under sommaren. Kände verkligen inte för att lyfta vikter idag - och därför gjorde jag det inte heller. Är det någon tid på året som man vill göra det man känner för så är det ju under dessa korta månader. Blev en lat timme i kvällssolen tillsammans med mamma, när klockan slog middag gjorde jag en härlig räksallad och njöt av solens sista strålar. Nu däremot ska jag jobba vidare med lite bilder, leta lite resor och låta huvudet vila mot kudden. Idag tog jobbet hårt på krafterna och en lugn söndagskväll var nog precis vad jag behövde. 

Can't remember the last time I had that feeling

Publicerad 2013-06-30 14:14:00 i Workouts,

Went for a run yesterday morning, the first run in weeks actually. Had no expectations since I haven't been feeling well for a long time, but I manage to suprise my self with a quite fast, but long run and it feelt so good. I've missed that feeling so much!
Igår var min första riktiga löprunda sedan början av maj. Löparglädjen försvann liksom med att det började gå så otroligt tungt så jag har liksom bara kunnat prommenera varvat med några få löpsteg sedan dess. Men sen så igår, när klockan ringde, lite för tidigt för att vara en lördag, var jag väldigt sugen på att snöra på mig mina nya löparskor och ta dem ut på en runda. Långdistans var inte planen, men efter två km lugn uppvärmning kändes det både lätt och roligt att dra ut löpsteget en aning. Staden hade inte vaknat än så jag var ensam ute på gatorna, men jag trivdes minst lika bra för det. Känslan av flyt och tempo var underbar, och så efterlängtad. Jag hade glömt hur det kändes att löpa med ett lätt steg, det var ju så länge sedan sist. Kilometrarna passerade, luften blev varmare, kroppen piggnade till och solen höll mig sällskap. Pustade ut utanför Ica 70 minuter senare och kunde inte riktigt inse vad jag precis hade gjort. Konstant löpning utan att behöva gå? Det som varit en omöjlighet under flera veckor var nu starten på en riktigt bra lördag. Kärleken, självförtroendet och motivationen är äntligen tillbaka.
 

Missing the happy dreams

Publicerad 2013-06-30 09:38:07 i Food, Life,

Good morning sunshines! I just finished my breakfast and now I need to get ready for another day at work. Looking forward to tomorrow since it's my day off, I'm gonna hang out with some verry missed girlfriends and just enjoy the day.
Nu är jag verkligen less på att drömma konstiga och stressande drömmar. Får ingen ro alls om nätterna känns det som, vaknar liksom inte utvilad oavsett hur många timmar jag än sovit... Därför var det iallafall extra skönt att jag har en extra timme den här morgonen innan jag måste dra mig till jobbet. Har inget mer inplanerat än jobb och gym idag så det blir nog en lugn söndag. Ser fram emot nästa vecka då jag har några lediga dagar som jag ska spendera med mina saknade tjejer. Men först har vi denna dag att ta oss igenom! 

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela