T U V A M A L M O

Lets shine with the stars

Publicerad 2014-02-28 17:02:00 i Life, Shopping, Wearing,

New Set from H&M. Guess what I'm off to tonight? Patricia and I are going to watch the premiere of Lets dance and we are sitting in the VIP-section. I'm so so soooo excited! 
Jag har precis slutat jobbet och måste nu fixa mig jättefort för att möta upp Patricia om några minuter. Jag har fått möjligheten att gå på kvällens permiär av Lets Dance - vilket känns jättelyxigt! Vi har till och med VIP-platser så ska dit lite innan för mingel, buffé och andra trevligheter. Så ikväll tänkte jag passa på att få vara lite uppklädd och inviger det här fina setet jag hittade på H&M i tisdags. Det är inte lika silvrigt i verkligheten, lite mer åt det guldiga hållet och det är så fint! Har med mig kameran men vet inte hur mycket bilder man kommer kunna ta, men det visar sig. Trevlig helg på er så hörs vi imorgon igen!

Friday 28th

Publicerad 2014-02-28 08:58:28 i Food, Life,

Finally friday is here. I've waited the whole week! Now only three workdays left before the real countdown until vaccation. Have a great day everyone!
Man kan ju inte låta bli att inte älska fredagar - oavsett hur dagen kommer se ut. Jag känner mig sliten och trött idag, hade gärna sovit ett par timmar till. Men! Jag har en väldigt rolig dag framför mig så det känns som att lite trötthet får man ta. Sju timmars jobb och sedan ikväll ska jag och Patricia iväg på veckans höjdpunkt. Mer om det lite senare... 
Nu måste jag göra mig klar för dagen! 

Made me think of you

Publicerad 2014-02-27 22:34:14 i Food, Life, My photography,

I passed by this store yesterday and couln't keep going without taking a picture of it. It made me think of my dear frien Kajsa who loooooves cheese. Girl - I miss you!

Igår när jag var på väg hem passerade jag denna butik på Östermalm och kunde inte gå vidare utan att knäppa av en bild. Jag vet inte varför, men den gjorde mig bara så glad. Lyste upp den annars helt mörka och tomma gatan. Dessutom fick den mig att tänka på Kajsa som jag vet skulle älska den här butiken. Så här Kajsa - den här bilden är till dig!

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela