T U V A M A L M O

Real people

Publicerad 2012-12-31 17:51:54 i Life,

 
The best girls. 
Tjejkvällen i några stämningsfulla bilder. Fanny som är hemma efter ett halvår i LA och Rebecka som vardagligen bor lite för långt härifrån, det var med andra ord ett kärt återseende. Distansförhållanden kan vara svåra, men inte med dessa, det var som att vi inte varit ifrån varandra för en enda dag. Det är äkta det.

It's not the goal that counts, it's the journey

Publicerad 2012-12-31 14:02:17 i Workouts,

Just came home from the first workout in weeks. My mum and I ran and walked for an hour. Now I feel soo good.
Första morgonen utan halsont och den chansen får man inte missa! Mamma och jag har varit ute en timme, mestadels jogging men delvis snabb promenad också. Ingen av oss ville gå ut för hårt så detta var en perfekt mjukstart inför ett nytt träningsår. Det var otroligt härligt och motiverande att få komma ut och känna hjärtat slå av fysisk aktivitet och inte av en jobbig förkylning. Löpsteget behöver finslipas och formen återupptas, men jag känner att det kommer ändå gå relativt fort att komma tillbaka. Friskluft och rörelse, vilket enkelt må-bra knep det är alltså. 

Ready, set, go!

Publicerad 2012-12-31 11:03:18 i Personal things, Wearing,

A preview of yesterdays wearing. 
Årets sista dag. Dagen innan man kan göra en nystart på ett ordentligt sätt. Jag har valt att inte göra någon årsresume här på bloggen bara för att helt ärligt så är inte jag nöjd med 2012. Vissa upplevelser har helt klart varit underbara, så som LA, Zakynthos, löpningen, midnattsloppet, men i övrigt har jag haft ett berg-och-dalbana-år. Samtidigt betyder det att jag har lärt mig otroligt mycket, vuxit som människa och närmat mig nästa steg i livet, och det kommer jag ha nytta av nu inför det nya året. Jag har liksom insett att det är jag som är huvudpersonen i mitt liv och att det är min egna plikt att se till att jag mår bra, ingen gör det jobbet åt en, tyvärr. Det är lite läskigt med ett nytt år, många förväntningar och stora krav, men jag gillar att drömma stort, tror det gör att man blir villig att arbeta lite extra hårt - och det är precis det jag vill göra 2013. I'm ready.

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela