T U V A M A L M O

Last night

Publicerad 2012-08-31 17:20:14 i Wearing,Jeans/Brandy Melville Blouse/One teaspoon Leather jacket/Vintage Bag/Nelly Shoes/Novita
Även fast gårkvällen måste ha varit en utan de varmaste i år så blev det jeans och skinnjacka när vi gick ut för middag. Och tack mamma för att du tog dessa fina bilder på mig!

The perfect way to start the weekend

Publicerad 2012-08-31 15:41:00 i Workouts,


I love working out on fridays. Now the weekend can begin!
Det finns en dag i veckan det är som allra skönast att träna - fredagen. Jag slutar alltid ett denna dag så när jag kommer hem är det bara att byta om och sticka iväg på gymmet. Perfekt timing med mina matvanor dessutom för nu när jag är färdigtränad så är det mellis dags! Idag körde jag fyrtio minuter på crossen med Filip och Fredrik som underhållning. Webbtv i mobilen är hemligheten till att inte bli uttråkad. Sedan blev det dagens dos av denna utmaning och några vändor av plankan. Avslutade med en välbehövlig streching och lite smidighet, onsdagens styrkepass sitter i fortfarande och jag har känt mig otroligt stel. Men nu väntar duschen och sedan en skål med färska bär jag köpte med mig hem från torget. Låt helgen börja!

Colourless

Publicerad 2012-08-31 12:11:00 i My photography, Wearing,


Some of the pictures from wednesday got all orange from the sun so I turned them black and white instead. I think it's really cool how pictures without colour could still say so much. Lately I've had a thing for just black and white pictures, whether it's because I'm so pale these days or the fact that my camera doesn't always give the colouring justice, I dont know. 
Onsdagens sena kvällssol gjorde många av dessa bilder oranga och gav en väldigt märklig hudton, vilket inte ens lite redegering kunde fixa på ett bra sätt. Så däför blev hälften av stundens knäppta bilder färglösa. Men det är något med svartvita bilder som talar till mig, det är en speciell känsla färgglada fotografier inte riktigt har.   Den dagen jag kan sätta fingret på den känslan, då, då lovar jag att berätta för er.


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela