T U V A M A L M O

In my favorites

Publicerad 2013-04-30 18:37:28 i Life, Wearing,

Going out with my girlfriends tonight. Wearing all black and curly hair. 
Valborg i år kommer firas med mina fina tjejer. Klätt mig helsvart och fixat till håret en aning. Hungrig är jag dessutom så nu får kvällen gärna komma igång. Fira lugnt ikväll och var rädd om er!

The first moments of this weekend

Publicerad 2013-04-30 13:32:00 i Life, My photography,

First part of the pics I took during my weekend in Stockholm. A lot of nice food, some shopping and mostly good weather!
Erika och jag tog eftermiddags tåget ner mot Stockholm, hade lite otur med förseningar och väntetider, men tillslut, mer än tre timmar senare, var vi framme hos finaste Ida. Vi handlade med oss lite mat upp till hennes lägenhet och njöt av en soppmiddag tillsammans. Efterrätt blev fruktsallad och en ny B&J smak blandat med prat och skratt. Delade kudde med Erika och fick somna gott efter en väldigt mysig kväll. Morgonen därpå dukade vi upp storfrukost och solen gjorde oss så fint sällskap. Sedan var det bara att göra sig redo för en dag på stan som bjöd på soppa ännu en gång, fina plagg inne på Zara, vårväder och glada miner. Hur resten av dagen såg ut tar vi lite senare...

Last of this month

Publicerad 2013-04-30 09:03:01 i Life, Wearing,

Time to get to work!
God morgon alla fina! Idag vaknar jag med grym träningsvärk i rumpan och två väldigt trötta ögon. Har iallafall piggnat till lite efter frukosten och ett avsnitt gossip. Nu är det dock dags att dra sig mot jobbet för ett par timmars arbete. Tror dagen kommer gå fort och jag längtar redan efter att få hänga lite med mina tjejer ikväll, blir middag och lite firande på stan ihop. Nä nu måste jag iväg, ha en fin dag så hörs vi lite senare!

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela