T U V A M A L M O

When?

Publicerad 2012-07-31 23:19:28 i Life, Personal things,

Me last week
När hann den här dagen gå från tidig morgon till såhär sent in på kvällen? När försvann timmarna och när gick solen ner? När har jag hunnit med nio timmars jobb, en och en halv timmes träning och lata stunder på sängen? När började klockan gå dubbelt så fort? När blev det redan slut på veckans andra dag? När passerade hela juli, och var tog dagarna vägen? När blev det sommar egentligen? När skulle jag hinna gå och lägga mig före elva för en gångs skull? När blev dygnet helt plötsligt mycket kortare? När tänkte jag säga godnatt? 

This evening has a ending

Publicerad 2012-07-31 22:13:37 i Life, Wearing, Workouts,

Me tonight by Jossi
Go kväll! Har landat här i sängen igen efter en rolig, lång, svettig och nödvändig eftermiddag. Körde på bra på gymmet och avslutade träningen med 3 km på 13.40 min. Läste här om dagen om just denna variant, att springa max i tre kilometer och kände för att prova. En rolig variant på löpning istället för många kilometrar i skogen. Har inte hunnit med så mycket mer än det och en middag med Jossi faktiskt. Tiden går fort när man minst anar det. Tänkte avsluta denna tisdag med lite kvällsfika och något avsnitt desperate. Det har liksom blivit en standard nu för tiden.

Third day

Publicerad 2012-07-31 18:08:58 i Food, Workouts,

Time for a leg. but and ab-workout, and this three things gave me some energy to make the best of it. 
Dags att ta sig igenom dagens träningspass. Ben, rumpa & mage står på schemat. Träningsvärken från gårdagen är tydlig, men på ett sätt väldigt skön. Sedan, efter det här passet så behöver kroppen vila. Tredagars sliter på krafterna man egentligen inte har efter nio-timmars arbetsdagar, eller så är det precis det jag har, energi över. Nu måste jag iallafall ner och möta Jossi, tanken på om jag är trött eller inte gör mig bara vimsig. Ha det!

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela