T U V A M A L M O

Lördag

Publicerad 2009-02-28 15:33:52 i Travel,

Här på koh chang är det samma visa varje dag, sol fram till 10 och sedan moln fram till 2. Därefter gassande sol tills den går ner. Vi får lite panik och gör allt för att den ska ta ändå. När det var som molnligast gick jag tilde och mamma och tog massage. Viste inte att jag hade så ont i ryggen! hon löste många knutar och det gjorde även ont efteråt.
I torsdags åkte vi båt, pappa fyllde 50 och vi beffan oss på en segelbåt hela dagen. Vi stannade för att snorkla och bada i fint vatten. Vi solade på "nät" som var spänt över hela båten och det var jätte härligt. Bästa dagen på veckan.

Nu ska jag packa för att imorgon åker vi vidare till fastlandet. Ban bee eller något sånt. Där har vi hyrt ett hus och ska vara där tills lördag. Om jag ska vara ärlig så börjar jag längta hem, inte till vädret utan till M, sängen vännerna och maten.

Puss

onsdag

Publicerad 2009-02-25 11:48:15 i Travel,

Skinnet kliar och svider. För mycket sol och förlite solfaktor. imorse badade vi med elefanter, det var helt fantastiskt roligt. resten av dagen var det mulet så vi åkte iväg till en öde strand där solen sken. Letade snäckor och badade i vattenspridare eftersom dusch inte fanns. Där såg vi även drömhuset och blev helt kära. Om man ändå skulle bo där...

Paradiset

Publicerad 2009-02-24 12:15:36 i Travel,Vi kom till koh chang i söndags och har varit här i några dagar nu. De två första nätterna sov vi i dessa hus. Direkt på stranden . Helt underbart. Idag fick vi byta hotell till ett lite längre bort  på stranden.  Idag har det varit lite mulet men blev sol till eftermiddagen.  Imorgon funderar vi på att åka iväg och rida på elefanter. Jag vill inte hem!

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela