T U V A M A L M O

During lunch time

Publicerad 2014-03-31 19:57:28 i Food, Life,

Last week I had lunch at Wiener Caféet with Rebecka. I had the enormous shrimp salad and it was super! So delicious. 
Provade på Wiener Cafeet för första gången i onsdags. Jag och Rebecka slog oss ner vid fönstret och valde varsin rätt, en enorm räksallad för min del och inbakad pulled pork för mitt sällskap. Det var lite som att komma till Paris för en timme. En riktigt toppenlunch om jag får säga.

Sometimes you just have to go with the flow

Publicerad 2014-03-31 16:38:21 i Life, Wearing,

Shorts/One Teaspoon Belt/Vintage Shirt/Zara Bag/Stella McCartney
Rätt spontant satt jag på tåget mot Gävle och har nu precis landat här hemma. Lunchat med Tilde och känt den efterlängtade hemmakänslan. En vecka sedan jag träffade familjen sist, och jag har hunnit längta efter dem jättemycket. Antar att det blir en trevlig mysigkväll denna måndag. 

Learning the hard way

Publicerad 2014-03-31 11:02:15 i Life, Personal things, Wearing,

Pants/Bag/Zara Knit/& Other stories Cap/Lindex Shoes/JC Belt/Second hand
Det sägs ju att man ska lära sig saker via den hårda vägen? Och denna gång har jag säkerligen lärt mig en läxa. Min uppsvällda fot beror på att jag ignorerade ett skavsår på hälen, satte bara på plåster, promenerade och var iväg till gymmet ändå. Hur farligt kan det vara tänkte jag, det är väl bara att stå ut? Men där fick jag. Infekterad, uppsvälld, haltande fot och tio dagars antibiotikakur är min bakläxa. Kan man ha sådan otur ens? Ingen löpning på mer än en vecka. Det är nog det värsta straffet. GLAD MÅNDAG!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela