T U V A M A L M O

Long time no see

Publicerad 2013-02-28 22:18:38 i Life,

Me in sunny Uppsala today.
Igår mådde jag inte på topp när jag gick och la mig. Värkande kropp, hals och huvud. Idag däremot mår jag raka motsatsen. Uppskattar träningsvärken, den sköna tröttheten och lugnet. Fascinerande hur var dag kan vara så unik, men det är ju det fina också, att varje dag är som en ny chans med många möjligheter. Sista februari 2013 har iallafall varit en toppendag. Att bara få lämna Gävle för ett par timmar, gå på andra gator och luncha på ett nytt ställe var otroligt skönt. Och Uppsala bjöd på solsken och några fina shoppingfynd dessutom som jag får visa lite senare, för nu tänkte jag faktiskt göra kväller. Sov gott!

At this moment

Publicerad 2013-02-28 20:18:11 i Food, Life,

Just checking in on you guys. Have had a great day, but before I post anything about it I really need to get some food.
Hej alla! Jag måste bara få lite kvällsfika i magen innan jag har energi till att ta itu med dagens bilder och sätta ord till dem. Hej så länge!

Let it shine

Publicerad 2013-02-28 15:08:00 i Wearing,

Pants/Bikbok Jersey top/Zara Jacket/Gina Boots/Scorett Bag/Indiska Glases/Åhlens
När söndagen bjöd på finvänder och plusgrader passade jag på att njuta bakom solbriller och i en tunn kavaj. Kan verkligen inte sluta längta efter mer lättklädda outfits och få hänga undan höstkappan för ett par månader. Och förhoppningsvis är inte våren så långt borta eftersom vi går mot mars nu, som för övrig är årets bästa månad - min födelsedag är på ingång! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela