T U V A M A L M O

Done for today!

Publicerad 2012-11-30 18:34:42 i Life,

Played with Semras iPad today...
En väldigt kall, blöt, snöstormig fredag har det varit. Skotta av en iskall bil kvart över sju på morgonen var är inte min favoritstart på en dag, men det är bara att räkna med sånna morgonar nu framöver. Var iallafall iväg på morgonmöte otroligt tidigt för att sedan bara komma hem och vända i dörren i princip. Fortsatte modellandet med Semra hela dagen och hann faktiskt fota klart allt nu på eftermiddagen. Just nu förbereds fredagsmiddagen i köket och jag håller på att trixa igång med min telefon som äntligen är tillbaka från lagningen. Blir en mysig fredag med rea-ben&jerrys och stickad polo. Har frusit konstant hela dagen så nu tänker jag hålla mig varm resten av kvällen. Hoppas ni haft en fin dag!

In store

Publicerad 2012-11-30 15:25:00 i Wearing,

Jeans/Crocker Leather top/Monki Boots/Scorett
Använde denna fina röda topp för andra gången igår. Den har dock redan hunnit varit på kemtvätt efter en deo-insident, men nu är den tillbaka och redo att användas igen - dock med mer försiktighet... 

In the studio

Publicerad 2012-11-30 11:26:06 i Life,

Yesterday I spent some fun hours infront of the camera. Got to try some really nice clothes and I wanted to keep every pair of boots. It was really cool to be a model for a day and luckly me I get do to it today as well!
Ombyte efter ombyte, hundratals kort och många olika stylingar. Jag framför kameran och Semra bakom, gjorde ett riktigt bra sammarbete igår. Vi fotade av massor av plagg som i slutändan ska bilda en webbshopp och hade det väldigt roligt alla dessa timmar. Hur människor klarar av att ständigt jobba med så många fina plagg gör mig imponerad - jag ville efter bara en halv dag köpa det mesta, speciellt alla snygga boots. Det var dessutom väldigt spännande att få prova så många olika stilar och försöka få det att funka fastän det inte är något jag personligen skulle bära. Vi hann inte klart med allt igår så idag kör vi vidare och jag ser framemot en dag med både styling, fotografering och tid med en fin vän. Glad fredag på er! 

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela