T U V A M A L M O

Enkelt och gott

Publicerad 2011-03-31 21:20:44 i Life,


Vi hittade inget i koboken som lockade, så blev lite våfflor istället. Värmde lite bär och åt glass till det. Mätta och trötta ligger prinsen och jag i soffan med katten och ser på tv. Blir en tidig kväll för oss, ska upp och åka på mässa imorgon bitti. Go kväll!

En eftermiddag hemma

Publicerad 2011-03-31 16:59:18 i Life,


Kom hem från skolan vid tre idag, tidigast på mycket länge. Har hunnit med en stund i solen, lite städning och fix inför imorgon. Sitter nu på golvet och pluggar lite psykologi och dricker en smothie. Funderar på vad jag ska laga till middag, kankse dags att slå upp kokboken som jag fick i födelsedagspresnet. Ville ju trots allt förbättra mig..

Allt börjar närma sig

Publicerad 2011-03-30 20:53:34 i Life,


Och så var det redan onsdag igen. Räknade fram till 37 hela skoldagar kvar och sedan en evighets ledighet! Jag kan knappt förstå att tiden redan börjar ta slut. Gymnaiset är snart avklarat och sedan står man där, livet ska precis börja och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Känns spännande, men ändå så skrämmande. Fast ovisheten har sin charm den också. Nog om framtiden, här och nu ska jag äta lite scones och det är fint det med.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela