/ Life /

A lot can happen

Me today. Just got home after a loooong day down town. Now I just want to go to bed, so I will tell your more about it tomorrow. Sleep tight!
Det blev en härlig, men lååååån dag. Hemmifrån i elva timmar, det är inte så ofta det händer. Hunnit med så mycket idag och har några hundra bilder att gå igenom... Men först tänkte jag ge mig själv lite sömn, strunta i att ställa väckarklockan och bara låta kroppen sova så länge den vill. Det är precis vad jag behöver!
 
/ Life / Shopping /

Everything can happen

Best buy this fall? My bag, no doubt.  
Jag sitter just nu på ett fik på Östermalm och dricker te tillsammans med Ida. Vi har tagit en lunch på ett favoritställe och avslutar nu våran dejt med hembakat. Om någon timme bär det av på ett Nike event med Semra, något som jag sett framemot hela veckan. Ni ska få massor av bilder senare, men nu ska jag fortsätta denna eftermiddagen med Ida. Vi hörs lite senare
/ Food / Life /

Now you are always with me

I got the best moving-gift from my mum. A big cup that I will use for both drinking tea, eating breakfast and serving snacks. Thanks mum, I love it!
Finaste flyttpresenten? En jumbo-temugg som jag även kan använda till mycket annat. Mamma känner verkligen mig på riktigt. Invigde den på bästa sätt nu i morse, och jag tror den kommer ge mig all lycka till jag behöver idag. Ska iväg på ett möte nu på förmiddagen och sedan har jag en lunchdate med finaste Ida. Blir nog en riktigt bra första dag. God morgon på er!