T U V A M A L M O

White leather

Publicerad 2013-05-31 18:37:14 i Life, Shopping, Wearing,

Shorts and shirt from Zara!
Visst har jag inte visat er mina nya skinnshorts? Jag tänkte passa på nu medans jag har min fina topp på mig som passar så bra ihop med just dessa shorts. Strechiga och väldigt bekväma, vilket för mig är ett måste när det gäller plagg på sommaren. Men hur som helst, jag ska nu iväg och träffa tjejerna för en helkväll med god mat och tjejsnack. Blir dock långbyxor till skjortan då jag inte vill frysa när jag cyklar hem inatt... Men jag har iallafall njutit till fullo av vädret idag, både solning på terassen (rött ansikte ikväll) och en luffsande 9 kilometare nu på eftermiddagen. Nä nu väntar de säkert på mig så bäst att jag drar, fin kväll på er!

I found my place

Publicerad 2013-05-31 13:43:00 i Life, My photography,

Thursday night. I had a great time at Bryggan yesterday.
Nu när Bryggan bytt adress och fått en mycket bättre plats i ån så skulle det såklart firas med en invigningsfest. Jag tog med mig Jossi för en rolig kväll, och det fick vi minsann. Det bjöds på riktigt god skaldjursbuffé och gott att dricka. Nästan alla platser var upptagna av firande människor och det var en härlig stämning. När solen hade gått ner och det blev allt kallare flyttade vi in under taket och skålade vidare i värmen. Senare bjöds det på otroligt bra livemusik och firarkänslorna bubblade upp lite extra. En kväll över förväntan, och extra roligt att få komma ut på något annrolunda. Sommarens bästa afterwork-ställe helt klart.

All good things are worth waiting for

Publicerad 2013-05-31 09:15:11 i Food, Life,

Hello lovely friday! I've missed you all week. 
Imorse när jag gick ner till Ica för att köpa lite frukost så fick jag nästan en chock av hur varmt det var ute, och då var klockan inte ens åtta! Kändes lite som att vara utomlands, vakna tidigt, trött och nästan helt ovaken gå ner till närmsta butik för att köpa något att äta och mötas av en varm morgonluft mot kroppen. Det var härligt och det fick mig att börja den här fredagen med ett leende. Något som också får mig att le idag var gårkvällen, men det tar vi lite senare för nu ska jag ut i solen. Trevlig helg på er!

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela