T U V A M A L M O

I feel like a new human

Publicerad 2013-03-31 19:48:00 i Personal things, Workouts,

L-O-V-E-L-Y run this night. After a whole week of being sick I really needed that fresh air and time for myself. Running is my therapy.
Jag är verkligen träningsberoende, inte på det där sättet man tänker på när man hör det ordet, utan snarare att jag måste ha motion i mitt liv för att känna mig lycklig. Efter en lugn vecka med både halsonda, snuvig näsa och tungt huvud där jag inte gjort något mer ansträngande än att gå i trappor kunde jag äntligen få ta mig ut på en joggrunda - och det var precis vad jag behövde. Lediga dagar och ingen träning får mig i ett sånt där drygt depp-mode som är så frustrerande, så detta var den prefekta medecinen mot mig i min lilla instänga bubbla. Jag känner liksom ny livsglädje och endorfinerna får mig att le. Tio väldigt lugna kilometrar helt utan flås eller jobbig andning, bara låta benen gå utan att göra någon större ansträgning. Ett skönt avslut på en upp-och-ner-vecka, för nu har jag laddat med nya krafter och nytt glatt humör för göra nästa vecka till en bättre vecka. Men innan denna vecka når sitt slut så ska jag mysa på stan med Jossi och ta igen flera dagar på varsit håll. Kram på er, och tack för att ni hänger med mig här varje dag, det slutar jag aldrig uppskatta!

Focus on the details

Publicerad 2013-03-31 14:16:00 i Inspiration, Wearing,

Details from my wearing this wednesday. I'll give you the whole outfit later!
Jag ligger lite efter i redigeringen bland bilderna, men här är några detaljbilder från i onsdags iallafall!

Morning time is over

Publicerad 2013-03-31 09:35:46 i Life, Shopping,

I really like my new iPhone case I got from H&M some days ago. 
En timmes kortare natt men jag var ändå vaken vid åtta tiden. Idag börjar jag känna mig piggare så förhoppningsvis kanske jag kan ta en lugn joggrunda ikväll när jag kommer hem från jobbet. Har nu kommit till det stadiet då det kryper i kroppen och man börjar bli rastlös av att ta det lugnt. Jag körde iallafall en timmes yoga här hemma igår och det var skönt för kroppen att strecha ut och bli lite smidigare. Nog om det, jag tänkte egentligen bara säga god morgon och önska er en fin söndag. Jag ska spendera dagen på jobbet och måste börja göra mig redo nu, denna långa morgon kom till sitt slut ändå...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela