T U V A M A L M O

ÄNTLIGEN HEMMA

Publicerad 2010-04-30 11:14:02 i Life,

Resan gick överraskande bra, inga problem alls. Hade bara önskat lite mer sömn men det får jag ta igen sen. Väl hemma igen packade jag lite snabbt upp och åkte iväg till prinsen. Stor saknad. Nu ska vi dra oss mot stan för att växla pengar till vår resa. Ikväll ska jag träffa alla tjejer och mysa ordentligt. Trots en underbar dag finns det ett stort minus. Älskade syster flyttar hemmifrån idag och det kommer verkligen bli tomt. Men hennes lycka övervinner min ledsamhet vilket är tur. Trevlig valborg!

PÅ VÄG HEM

Publicerad 2010-04-29 11:55:58 i Travel,

Den sista dagen närmar sig sitt slut. Ska dusha av sanden och dagens solkrämer för att sedan börja dra oss mot flyget. Blir en lång resa, hemma om ganska exakt 24 timmar. Hoppas vi får lite sömn på flyget iallafall. Thailand har varit underbart men nu väntar nästa äventyr och jag kan knapt vänta. London med kärleken på söndag. Lycka!

PHI PHI ÖARNA

Publicerad 2010-04-28 14:08:59 i Travel,Det är synd att ön inte gör sig rättvis på bilderna. Phi Phi var över förväntan och om vi alla hade fått önska hade vi bott där några dagar av vår semester. Synd att vi valde att åka dit sista dagen. Vi åkte med en stor båt och solade på soldäck mellan varje stop. Vid lunch gick vi i land på phi phi don island. Så mycket att shoppa, så mycket att se på bara en timme. La oss iallafall på stranden och hann med många dopp innan båten tillbaka mot phuket skulle gå. Solen var med oss idag och vi är nog allt lite brända. Svalkar oss på rummet nu innan vi ska fundera ut vilken restaurang det blir ikväll. Jag röstar på stranden. Åker mot flygplatsen imorgon kl 18.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela