T U V A M A L M O

Now it begins

Publicerad 2012-09-30 23:13:14 i Life,

Good night everyone!
Det känns otroligt märkligt att gå och lägga sig en söndag utan att ställa klockan på 05.43. Att vakna en måndag och vara ledig. Det har inte hänt på 27 veckor. Har många fina planer för morgondagen så jag tänkte kliva upp tidigt och sätta igång på rätt sida av dygnet. Ledighet för mig är möjligheten att ta vara på dagen och imorgon börjar ett nytt kapitel - bara jag visste var det kunde vara för någpt...

Home wear

Publicerad 2012-09-30 19:53:28 i Life, Wearing,

Wearing some soft, cosy chlothes from Brandy melville tonight.
Dagens träning gjorde mig skakig i benen och hela passet blev en tuff utmaning. Efter 45 minuters ren styrka sprang jag sex lugna kilometrar på bandet tillsammans med lyxfällan i mobilen. Åkte sedan hem och slängde ihop lite middag och betade av några mail som legat orörda. Var även in och läste detta och tänkte att ni kankse ville göra detsamma. Jag svarar på några frågor om foto, höstens mode och vad jag själv kommer ta på mig. Trevlig läsning!

Surrounded by colourful leaves

Publicerad 2012-09-30 17:44:00 i Wearing,

Jeans/Brandy Melville Sweater/Weekday Jacket/Vintage Bag/Nelly Shoes/Scorett Beanie/Gina tricot
Igår var det en riktigt höstdag. Jag drog på mig min nya mössa för första gången och insåg hur mycket värme den lilla faktiskt ger. Blev en jättekort runda på stan och sedan sparkade vi lite löv nere vid vattnet. Hösten är helt magisk under dagtid, det ska jag ta vara på de kommande dagarna.

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela