T U V A M A L M O

Light a candle

Publicerad 2013-08-31 19:32:04 i Inspiration, Life,

My candles in my room.
Vilken höstkväll det blev! Regnet föll rejält från himlen där ett tag. Grått och mulet väder vägs upp med en mysig tjejmiddag här hemma iallafall. Mamma, Tilde och jag har precis fått i oss lite mat och sitter nu och pratar lite. Om det är uppehåll senare ikväll så går vi tre nog ner på stan en sväng. Ser på lite folk, dricka något gott och bara göra något roligt med denna lördag. Det är precis vad jag behöver efter långa arbetsdagen. 

Back to my favorite routine

Publicerad 2013-08-31 09:06:52 i Food, Life, Workouts,

 
Was tired today when I got up for my saturday morning run. But i manage to run 13.5 km in 64 minutes so that's pretty good consider what time it was...
Om det är någon dag i veckan som jag ändå har lätt för att komma upp tidigt så är det lördagar. Fråga mig inte varför för det är ju egentligen dagen man ska njuta av en sovmorgon, men så är det inte för min del. Klev upp, gäspade ett par gånger, klädde mig i långärmat för första gången på väldigt länge och stoppade en underhållande podcast i öronen. Ett bar sega första kilometrar som sedan resulterade i en väldigt bra och snabb morgonlöpning. 13.5 km på 64 minuter, en riktigt comeback efter två veckors ledighet från allt som har med långdistans att göra. Men nu med bara fjorton dagar kvar till halvmaraton så är det dags att börja lära sig det tempot och lägger därför intervallträningen åt sidan för ett tag. Långt och länge faller faktiskt mig mer i smaken. Något annat som smakade var dagens frukost som faktiskt förgylldes av morgonsol och ett avsnitt Hereos i sängen. Men nu fortsätter den här lördagen med jobb. Två dagar kvar sedan en ledig dag. Jag längtar!

Sometimes I do look back

Publicerad 2013-08-30 16:27:08 i Inspiration, Life, My photography,

 
Some of the latest wearing. I'm still at work but just wanted to say hi and wish you a great friday night.
Det blev ganska stressigt för min del efter gymmet. Köpte med mig en lunch, kastade mig iväg till bilen och åkte till jobbet. Blev en joggrunda innan mitt pass började även idag och det här med lunchlöpning har verkligen fallit mig i smaken. Man får sådan härlig energi resten av dagen! Jag som annars dör lite smått efter lunchen klarar nu av eftermidagarna mycket bättre. Nu har min rast precis tagit slut och det är dags för mig att gå ut och göra de sista timmarna. Fin kväll på er så hörs vi när jag är hemma igen! 

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela