T U V A M A L M O

2 1 : 3 7 P M

Publicerad 2014-05-31 21:34:53 i Life, My photography,

Today during our shopping-hours. Had a really great day with my sister and now we are having a cozy evening at home. Hope you all get a fantastic night!
Ni vet sådana här dagar när man inte riktigt vet om det man gjorde i morse var idag eller igår.. När man gjort så mycket att man inte riktigt kan förstå att det är inom ett och samma dygn. Lite så är det idag. Under dagen har vi hunnit med långfrukost på Urban Deli, promenad till Slussen, shopping inne i stan, hejade på marathonlöparna och avundade dem, lunch uppe på söder igen, ännu en sväng in till stan, hötorgs-shopping, en lugn stund i solen, promenad genom hela gamla stan, tittat på folk, fikat med Pärlans kolor under vägen, gått på nya gator, fått ont i fötter och ben, blivit återigen hungriga och letat middagsställe, ätit pizza i Hornstull och gått en liten kvällspromenad i dagens sista solljus. Allt på samma dag. Som blev en helt fantastisk dag. Och nu myser vi ner oss med allt gott vi köpt på oss under dagen. God kväll!

You pick me up

Publicerad 2014-05-31 15:27:00 i Food, Life, My photography,

Pics from the saturday when Kajsa and I had Pizza and then went to Nelly10yrs-party. It was a good night I must say!
Lördagen när jag hade besök av denna fining hade vi riktigt roliga kvällsplaner. Vi klädde oss i helsvart och barbent, åkte till Karlaplan och åt Gi-Pizza på Ciao Ciao Due, värmde oss under infravärme och filtar, skålade, skrattade och mådde fint. Lite senare tog vi oss iväg till Nellys 10årsfest som verkligen var välordnat och över förväntan. Vi hängde vid poppcornmaskinen och minglade med andra gäster. När klockan blev sent sprang vi bokstavligen till tunnelbanan, för att sedan ändå missa den. Somnade iallafall gott, och med världsbästa tjejen bredvid. 

9 : 2 0 A M

Publicerad 2014-05-31 09:16:28 i Life, Wearing,

Dress/Shoes/Topshop Belt/Vintage
God morgon! Vi vaknade upp till ett regnigt Stockholm idag. Men då blev frukosten här på Urban Deli desto mysigare. En väldigt enkel, men ändå helt perfekt liten buffé med nybakat bröd, hemmagjord müsli och massor av olika pålägg. Nu ska vi mysa här en stund innan vi drar oss in mot stan. Först ut är Utförsäljningen på Acne som drar igång idag - hoppas på att göra några fina fynd. Trevlig helg på er, vi hörs lite senare!

Om

Min profilbild

Kontakt: tuvamalmo@hotmail.com

25 årig tjej som bor i Stockholm som älskar att springa, jordnötssmör och drömma högt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela