T U V A M A L M O

I KEEP MY EYES CLOSED

Publicerad 2016-02-12 13:45:43 i Life, My photography, Personal things,

Tuvamalmo-11022015-5460_Fotor_CollageHey everyone! I'm home sick today and just got some feeling to write to you. And also, show off some pictures of my love. Don't know how many pictures I've taken of him the last couple of days. Way too many at least. But what can you do when such a cutie is jumping around all day?

Läget just nu? Jag ligger hemma sjuk idag och fick feeling att uppdatera er om livet. Förutom rejält halsont (tur att glass fortfarande går ner) och energilös utan dess like, så är livet väldigt bra. Sven har varit här hos oss i en vecka nu och varje natt har vi sovit kind mot kind. Hans spinnande håller mig vaken till och från, men det är bara mysigt. Och han växer så det knakar, snälla varför kan de inte vara kattunge liiiite längre?

Förutom Sven så är det lite annat som hänt senaste tiden. Löpningen till exempel. Inte bra. Jag kände strax innan jul att min vänstra ljumske började bråka och drog därför ner på springandet till 1 gång i veckan. Det hjälpte inte. Gått två besök hos sjukgymnast och fått rehabövningar (vilket jag dock är sämst på att göra). Så sedan julafton har jag sprungit 6 gånger. Det värsta? Jag saknar det inte ens. Istället har jag snöat in mig på styrketräningen och kör upplägget 5x5 tungt. Det här med morgonträning har blivit lite av ett beroende och kliver med glädje upp för att ha tränat klart för dagen innan klockan slår 8.00. Så jag får min dos av träningsglädje av skivstången numera, löpningen får vänta lite till.

Annars? Mamma och pappa har köpt sommarhus. Jag äter boveterisotto eller gröt till middag. Får besök av Tilde i helgen och vi ska gå på Berns asiatiska brunch. Och jag har inte tvättat håret sedan i söndags. Dags att hoppa in i duschen, fixa lunch och äta lite med ipren.

Trevlig helg raringar!

Tuvamalmo-11022015-5453

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela