/ Life / Personal things / Workouts /

FRIDAY 09:13 AM

Tuvamalmo-04122014-4759Morning workout at the gym done. Now the friday can start!

För ett par månader sedan hade jag kunna satsat min högra hand på frågan om jag frivilligt skulle kunna gymma halv sju på morgonen. Idag skulle jag nästan kunna offra min högra hand för att få gymma halv sju på morgonen. Det låter kanske kylsigt och överdrivet. Ja, en aning, halv åtta hade såklart varit skönare. Men. Det är något i morgonträning som får en att bli lite beroende. Beroende av den där känslan av att komma igång med dagen, vara "färdig-svettad" redan innan jobbet och känna hur kroppen andas på ett helt annat sätt. Sedan är det något med det mentala också. Det krävs bra självdisciplin och ganska mycket styrka för att palla sig upp 05-något för att gå iväg till gymmet. Onödigt självplågeri tycker säkert vissa. En viktig och användbar styrka tycker jag.

Träning, oavsett tid på dygnet, är där jag låter huvudet vila, men samtidigt där jag bygger mitt mentala. Det finns få gånger jag faktiskt känner mig så stark som jag gör de gånger jag lämnar gymmet kl 08.03, färdig tränad, duschad, fixad och på väg till jobbet. Och det är dessa små doser av styrka jag försöker samla på mig för att sedan vara jättestark när det väl behövs. Livet tar ibland snabba vändningar och då måste man vara beredd på att åka med.

Tuvamalmo-04122014-4762
#1 / / mari:

Den känslan alltså, oslagbar!! Ha en fin fredag. kram

#2 / / evelin:

Du är så himla duktig! Vilken motivation du gav mig, nu ska jag på spinning sedan tar jag helg =D stor kram på dig fina!

Svar: Bamsekram tillbaka!
Tuva Malmo