Breakfast bowl
My breakfast the other morning. At the moment I love to mix raspberries, banana, blueberries, pomegranate and my home made granola.
Det är många av er som undrat över receptet på min müsli. Grejen är att jag bara blandar lite allt möjligt. Inge mer komplicerat än detta: havregryn, boveteflingor, pumpakärnor, solrosfrön, kruskali, hasselnötter. Kryddar med kanel, kardemumma och salt. Blöter sedan ner hela blandningen med äggvita så den blir fuktig och klibbig. Sprider sedan ut allt på en plåt och gräddar i ugnen på ca 200 grader i 20 min, man får hålla lite koll så att müslin torkar klart, men inte bränns.
Det är många av er som undrat över receptet på min müsli. Grejen är att jag bara blandar lite allt möjligt. Inge mer komplicerat än detta: havregryn, boveteflingor, pumpakärnor, solrosfrön, kruskali, hasselnötter. Kryddar med kanel, kardemumma och salt. Blöter sedan ner hela blandningen med äggvita så den blir fuktig och klibbig. Sprider sedan ut allt på en plåt och gräddar i ugnen på ca 200 grader i 20 min, man får hålla lite koll så att müslin torkar klart, men inte bränns.
Detta kan man såklart variera i oändlighet. Blanda i honung, andra nötter, bara havregryn, någon speciell krydda eller vad du föredrar. Prova dig fram helt enkelt!